Altres idiomes

Reb notícies, ofertes, activitats i altres novetats en el teu correu electrònic.

Normes de convivència

RECEPCIÓ Estem a la vostra disposició per atendre-us i informar-vos tant dels serveis que us oferim al càmping com de la zona on som: informació turística, llocs d’interès, activitats i esdeveniments culturals, telèfons d’urgències, atenció mèdica propera, i queixes i suggerències entre altres.

VEHICLES Els cotxes s’han d’aparcar al parking de l’entrada. Poden apropar-se a l’allotjament corresponent per carregar i descarregar. La velocitat permesa a l’interior del càmping és de 10 km/h. No es pot circular entre les 24:00 h. i les 8.00 h. La porta d’entrada es tanca a les 23.00 h. A l’arribada, els clients en rebran una clau. Els clients d’acampada hauran d’abonar un dipòsit de 5 € per la clau.

HORES DE SILENCI Entre les 24.00 h. i les 8.00 h. s’ha de respectar el silenci per la bona convivència de tots. Durant aquest horari, no es podrà fer ús d’aparells sorollosos, parc infantil, rentadora, piques o altres serveis. Les ràdios i els televisors hauran d’utilitzar-se a un volum baix.

PISCINA Els nens fins a 10 anys hauran d’estar acompanyats i vigilats pels pares en tot moment als voltants i dins de la piscina. En cas d’accident el càmping declina la seva responsabilitat als pares. No es permet l’ús de pilotes, matalassos inflables i objectes flotants a part dels salvavides. És obligatori dutxar-se abans del bany.

BASSA A la part alta de la finca hi ha l’antiga bassa d’ús agrícola. Actualment està habitada per peixos. No té tanca ja que compleix les normes d’alçada reglamentàries. Aconsellem no obstant, que els nens petits que vulguin apropar-s’hi, vagin acompanyats pels pares.

HORT I ARBRES FRUITERS Els productes de l’hort i els fruits són pel consum dels clients, restaurant i personal del càmping. No està permès collir cap tipus de verdura o fruita sense el permís explícit del personal del càmping.

ESTANY El petit estany té una funció biològica. Els ocells que hi vénen, així com les granotes que s’hi crien, ens protegeixen de plagues a l’hort i també dels mosquits. Per aquest motiu és important no malmetre la fauna, per la qual cosa, es prohibeix la caça de granotes i el llançament d’objectes com també remoure les pedres grans del voltant que li donen suport.

PONIS I CAVALLS No es pot donar cap tipus de menjar casolà a aquests animals. Els nens, en el cas que vulguin atansar-s’hi, han d’anar acompanyats d’adults, doncs algun pot donar coces. Mai us acosteu als cavalls i ponis per darrere.

PARC INFANTIL És d’ús exclusiu per nens entre 3 i 10 anys, els quals hauran d’anar acompanyats d’un adult.

GOSSOS Estan permesos sempre i quan tinguin documentació, vacunes i xip en ordre. A l’interior del càmping han d’anar degudament lligats. Cal recollir els excrements i dipositar-los al cubell que hi ha al costat de la zona del compost. La direcció es reserva el dret d’exigir el morrió.

BARBACOES No està permès fer foc ni utilitzar barbacoes sense autorització prèvia. El càmping disposa d’alguna barbacoa que pot deixar als clients.

RENTADORA Disposem de servei de rentadora. Demaneu la clau a recepció. El preu és de 3€ per rentadora i no inclou ni sabó ni suavitzant. Disposem de pastilles de sabó a la recepció a 1€.

WC QUÍMIC No disposem de wc químic per l’ús de caravanes i autocaravanes. Disposem d’un dipòsit per buidar els de les caravanes. Cal avisar a la recepció amb un dia d’antelació i la persona responsable el vindrà a buidar.

NETEJA I NORMES ECOLÒGIQUES Per tal de mantenir el càmping en condicions habitables i de respecte al medi ambient, demanem:

  1. No malversar l’aigua, i apagar totes les llums a la sortida del bungalow o allotjament.
  2. Separar les escombraries en: restes orgàniques, vidre, envasos, paper i rebuig. Les restes orgàniques es dipositaran al composter que hi ha davant de l’hort, tocant a la tanca metàl·lica. Les altres deixalles degudament classificades, es dipositaran als contenidors de l’entrada. Al càmping hi ha papereres, feu-les servir.
  3. Càmping Cada client ha de responsabilitzar-se de la neteja de la seva parcel·la. Les parcel·les han d’estar en tot moment netes i sense escombraries. Tampoc està permès penjar fils ni altres objectes dels arbres, com tampoc clavar-hi.
  4. Bungalows La neteja dels bungalows durant l’estada és responsabilitat del client, deixant-los en les degudes condicions abans de la sortida. En el cas de pèrdua o trencadissa d’algun estri, cal avisar a la recepció.

SEGURETAT El càmping no es fa responsable de robatoris o pèrdues, ni d’incendis o danys causats per terceres persones alienes al personal del càmping. Preneu les mateixes mesures que a casa vostra per evitar robatoris. Preguem als pares o tutors que no es desentenguin de la constant vigilància dels seus fills, amb la finalitat d’evitar danys propis i a l’entorn.

QUEIXES I SUGGERÈNCIES Amb l’objectiu de millorar les instal·lacions, serveis i l’atenció personal, els demanem que ens comuniquin totes aquelles anomalies que observin o els puguin afectar durant l’estada, així com qualsevol tipus de queixa o suggerència. Per aquest motiu els agrairem la seva col·laboració completant l’enquesta que els adjuntem i dipositant-la a la bústia que trobaran al costat de la recepció.

Print Friendly