Altres idiomes

Reb notícies, ofertes, activitats i altres novetats en el teu correu electrònic.

Finca i granja

Cultivem una finca de 5 hectàrees de forma ecològica, anomenada Maspubills, nom que va rebre fa vàries generacions pels nostres avantpassats que es dedicaven a la pagesia. És una finca típica del pre-litoral català, on hi tenim diferents arbres fruiters, avellaners i oliveres. També cultivem el nostre hort amb tot tipus de verdures per consum dels nostres clients, i tenim una petita granja que ens ofereix ous de primera qualitat.

La granja, amb tota la varietat d’animals, ens permet alimentar-nos dels ous que generosament ens proporcionen les oques, els ànecs i les gallines.

Els cavalls i ponis (la Mimí, la Sofia, la Princesa i el Simba) ens delecten deixant-se acaronar i donar-los menjar. Tots plegats ens permeten adobar l’hort i els arbres de forma natural i obtenir després deliciosos fruits.

L’hort és part del conjunt de Vinyols Camp, que ens proporciona contacte amb la terra i ens regala les millors hortalisses.

L’estany té una funció biològica: atrau tot tipus de fauna que afavoreix el cultiu biològic. Dins l’aigua hi habiten les granotes, que tractem amb molt de respecte ja que, juntament amb les libèl·lules, ens ajuden a no patir cap picada de mosquit.

Print Friendly